Jonge paarden in opleiding te koop

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Te koop: Joop Junior (5 jr.) en Kimberley (4 jr.)

Conform de visie van Stoeterij Sterrehof worden onze jonge paarden op en top begeleid en opgeleid. Met enige regelmaat bieden we dergelijke goed getrainde en fijn te rijden paarden aan. Onder het huidige aanbod vallen Joop Junior en Kimberley. Beide zijn een nakomeling van onze olympische tophengst Sterrehof’s Opium.

Joop Junior

Joop Junior (foto boven) is een sympathieke, vijfjarige vosruin met een stokmaat van 1.82m. Hij is makkelijk te rijden en heeft vanwege zijn grootte de tijd gekregen. Momenteel loopt hij op B/L-niveau. Joop Junior is gefokt uit de merrie Voila (v. Corland). Zij liep zelf in de sport en is op haar beurt gefokt uit de Equador-dochter Kim ZW. Zij legde een opvallende EPTM-test af, met onder meer 80 punten voor springen en 90 voor karakter. De vraagprijs bedraag €8.000,-, excl. BTW

Kimberley

Kimberley (foto onder) is een genetisch interessante, vierjarige merrie met een stokmaat van 1.72m. Zij is eveneens fijn te rijden en springt al makkelijk een wissel. Kimberley loopt op B/L-niveau en heeft een paar concoursen gelopen. Ze is gefokt uit de Holsteinse topmerrie Kim I (Caretino x Capitol I), die we eveneens kennen als moeder van Valdato. Deze Valdato sprong op 1.60m-niveau met Julia Kayser-Houtzager en stond onder meer ooit zevende in de wereldbekerwedstrijd van Londen en derde in de GP van CSI Twente.

Neem voor meer info contact met ons op.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier