Baccarat en Eddie Blue imponeren in Hamburg

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof's Baccarat knap 8e in Global Champions Tour van Hamburg

Nadat Sterrehof’s Calimero en Sterrehof’s Edinus tot heden in dit seizoen de honneurs waar hadden genomen in de Longines Global Champions Tour, was het in Hamburg de beurt aan Sterrehof’s Baccarat en Sterrehof’s Eddie Blue om in actie te komen. En ook zij wisten met Marc een sterke indruk achter te laten.

Dat gold zeker voor de twaalfjarige Baccarat in de hoofdrubriek, de 1.60m LGCT Grote Prijs van Hamburg. Op de grote graspiste van het bekende Duitse Derbyconcours kwam een imponerend springende Baccarat nergens in de problemen in het zware en zeer delicate parcours. Alleen de klok werkte niet mee in het voordeel van onze combinatie en na het met 45 honderdsten overschrijden van de toegestane tijd volgde een onverbiddelijke tijdfout op het scorebord. Het resultaat was goed voor een uiteindelijke achtste plaats binnen dit veld vol wereldtoppers. En aangezien Calimero meestal op dit niveau in actie komt, was het tevens de hoogste klassering voor Baccarat in een 5* Grote Prijs in ruim twee jaar tijd.

Algemeen klassement

Marc deed ook goede zaken voor het algemeen klassement. Na Shanghai en Madrid volgden opnieuw de nodige punten, waardoor hij momenteel als beste Nederlander op plek tien staat genoteerd.

Een andere mooie opsteker vormden de optredens van Eddie Blue in de Noord-Duitse havenstad. De pas negenjarige zoon van Mr. Blue schoot op donderdag uit de startblokken door vijfde te worden van de 59 combinaties in een 1.45m tweefasenproef. Een dag later was het prijs in een 1.45m-proef direct op tijd, waarin de schimmelruin met Marc knap als tiende eindigde.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier