Evenementen

Waar mogelijk ondersteunen wij de Nederlandse springsport.

Evenementen

Vanuit Stoeterij Sterrehof dragen we de Nederlandse springsport een warm hart toe. De afgelopen jaren wisten we paarden te behouden die voor het Nederlandse team van belang waren om te kunnen presteren in landenwedstrijden en op kampioenschappen. Ook diverse vaderlandse concoursen, zowel internationaal als regionaal, hebben al op onze steun mogen rekenen. Jumping Amsterdam en de regio Gelderland, met Outdoor Gelderland voorop, zijn daarvan mooie voorbeelden.

Jumping Amsterdam

In 2012 verkeerde Jumping Amsterdam financieel in slecht weer. De hoofdsponsor viel op het laatste moment weg, het traditionele evenement wankelde en leek van de kalender te verdwijnen. Een dergelijk groot gemis voor onze paardensport ging ons aan het hart. Als Stoeterij Sterrehof zijnde besloten we de helpende hand toe te steken. De hoofdrubriek van dit prachtconcours in onze mooie hoofdstad werd omgedoopt tot de Stoeterij Sterrehof Grote Prijs van Amsterdam en als vanouds voorzien van prachtige topsport.

Een ander hoogtepunt was voor ons de editie van 2015. Onze Sterrehof’s Opium nam tijdens Jumping Amsterdam afscheid van het Nederlandse publiek. Dit gebeurde tijdens het hoofdmenu, dat speciaal voor deze gelegenheid de naam ‘Sterrehof’s Opium Grote Prijs van Amsterdam’ droeg. Het bracht ons veel emotie en prachtige herinneringen, met als kers op de taart een memorabele zege van vaderlandse bodem voor de ogen van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima in een stampvolle RAI.

Vandaag de dag staat Jumping Amsterdam weer volop op de kaart. Het evenement behoort tot de favorieten onder de springruiters en staat als ware publiekstrekker garant voor prachtige paardensport in combinatie met een bijzonder sfeervolle ambiance.

Outdoor Gelderland

Met ons bedrijf geworteld in Gelderse bodem is het voor ons vanzelfsprekend dat wij de springsport in onze regio koesteren. Stoeterij Sterrehof zorgt voor ondersteuning op verschillende landelijke wedstrijden en heeft een duidelijke band met het bekendste concours dat onze provincie rijk is: Outdoor Gelderland. Dit duurzame evenement biedt de ideale gelegenheid om de paardensport in de regio Gelderland te promoten. Het mooie aan Outdoor Gelderland is dat zowel topsport als amateursport er hand in hand gaan en Stoeterij Sterrehof draagt hier graag een steentje aan bij.

Onze sponsoring is door de jaren heen zeer divers gebleken. Zo hebben we gezorgd voor een natje en een droogje voor ruiters, grooms en overige medewerkers door met een riders home een comfortabele ruimte te creëren. Daarnaast zijn er verschillende rubrieken waar we onze naam aan hebben verbonden. In het verleden viel hier ook de Grote Prijs onder en nog altijd ondersteunen we een internationale rubriek. Aangezien we veel waarde hechten aan de landelijke basissport dragen de finales in de klasse L, M en Z onze naam. Dit levert bijna dagelijks een rubriek op in het kader van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier