Referenties

Een kleine selectie van door ons verkochte paarden

REFERENTIES

Valdato

Voorheen liep Valdato (Emilion x Caretino) onder Julia Kayser succesvol tot op 1.60m-niveau. Vervolgens zette de schimmelruin zijn carrière op het hoogste niveau voort met de Amerikaanse Cara Raether.

Voltaire

Marc Houtzager maakte Voltaire (Now or Never x Acord II) groot in de sport. De tot op het hoogste niveau opgeleide ruin kwam daarna onder het zadel terecht van Eve Jobs, dochter van Apple-oprichter Steve Jobs.

Harlekijn-S

Met vier merries die minimaal ZZ hebben gesprongen op rij in de moederlijn maakte Harlekijn (Quasimodo Z x Silverstone) zijn afkomst waar in de VSN Trofee. De familie Hop uit Nijkerk kocht dit talent aan.

Jericho-S

Jericho-S werd bij ons zadelmak gemaakt en vervolgens verkocht aan de familie Kwakkel. De interessant gefokte nakomeling van Toulon uit de merrie Babella-S (v. Verdi) vervolgt zijn sportcarrière met Estelle Kwakkel.

Baccarat

Onder Marc Houtzager behaalde Sterrehof’s Baccarat (Padinus x Silvio) topklasseringen op 1.60m GP-niveau en was succesvol in de Nations Cup van Aken. Hij vervolgde zijn carrière met de Mexicaan Julio David Vainer.

Girco Polo

Girco Polo (Nabab de Rêve x Numero Uno) werd opgeleid op Stoeterij Sterrehof en kwam later onder de naam Nazare HD onder het zadel van Andreas Kreuzer terecht. Op jonge leeftijd startte hij op 1.45/1.50m-niveau.

Frost

Frost (mv. Corland) is een van de nakomelingen van Sterrehof’s Opium die via ons zijn weg naar de internationale sport vond. Met de Deense Anne Katrine Johansen komt hij uit op 1.40m-niveau.

Joint

De door G. Kouwen gefokte Joint (Sterrehof’s Opium x Numero Uno) werd opgeleid op ons bedrijf en verkocht aan Sander Geerink. Met hem maakte Joint op zesjarige leeftijd haar internationale debuut op 1.35m.

Jacobus-S

De talentvolle Jacobus-S (Numero Uno x Toulon), een fokproduct van de familie Van Straaten, werd door ons verkocht aan Sander Geerink. Met deze ruiter maakte hij een succesvol internationaal debuut.

Henna S

De op Stoeterij Sterrehof gefokte Henna S is een dochter van Sterrehof’s Opium en de GP-merrie Sterrehof’s Ushi. De genetisch zeer interessante Henna werd drachtig van Sterrehof’s Cayetano verkocht voor de fokkerij.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier