Referenties

Een kleine selectie van door ons verkochte paarden

REFERENTIES

Valdato

Voorheen liep Valdato (Emilion x Caretino) onder Julia Kayser succesvol tot op 1.60m-niveau. Vervolgens zette de schimmelruin zijn carrière op het hoogste niveau voort met de Amerikaanse Cara Raether.

Voltaire

Marc Houtzager maakte Voltaire (Now or Never x Acord II) groot in de sport. De tot op het hoogste niveau opgeleide ruin kwam daarna onder het zadel terecht van Eve Jobs, dochter van Apple-oprichter Steve Jobs.

Harlekijn-S

Met vier merries die minimaal ZZ hebben gesprongen op rij in de moederlijn maakte Harlekijn (Quasimodo Z x Silverstone) zijn afkomst waar in de VSN Trofee. De familie Hop uit Nijkerk kocht dit talent aan.

Jericho-S

Jericho-S werd bij ons zadelmak gemaakt en vervolgens verkocht aan de familie Kwakkel. De interessant gefokte nakomeling van Toulon uit de merrie Babella-S (v. Verdi) vervolgt zijn sportcarrière met Estelle Kwakkel.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier