Team

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen.

Medewerkers Stoeterij Sterrehof

In de loop der jaren hebben Ivo en Ellen een fijne groep mensen om zich heen verzameld. Zij zorgen voor een geolied lopende onderneming aan de Vreeweg in Nunspeet en hebben allen hun specialisme. De een richt zich bovenal op de verzorging en de training van de paarden, terwijl de ander diverse andere werkzaamheden op stal en op het terrein onder zijn hoede heeft en zorg draagt voor het onderhoud. Deze professionals staan aan de basis van onze bedrijfsfilosofie, waarin welzijn en kwaliteit de boventoon voeren.

Stal houtzager-kayser

Om onze paarden de sprong naar de top te kunnen laten maken, werken we vanuit Stoeterij Sterrehof nauw samen met enkele gerenommeerde springruiters. Een voorbeeld hiervan is Michael Greeve. De meest intensieve samenwerking hebben we met Stal Houtzager-Kayser in Rouveen. Zowel Marc Houtzager als zijn Oostenrijkse partner Julia Kayser heeft Stoeterij Sterrehof op de kaart weten te zetten en vice versa.

Ons gezamenlijke avontuur begon met de aankoop van Opium, tien jaar geleden. We staken onze nek uit met deze investering en werden daardoor ook voor gek verklaard. Maar het pakte geweldig uit. Een lange reeks successen en een klim naar de wereldtop was het resultaat en tot op de dag van vandaag weten andere Sterrehof-paarden hier met Marc en Julia een vervolg aan te geven.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier