De Sterrehof paarden

Een overzicht van de paarden die onze naam dragen

PAARDEN

Paarden in opleiding

Onze bedrijfsvoering richt zich op het onder zo ideaal mogelijke omstandigheden opleiden van onze jonge paarden voor het hoogste niveau in de springsport. Maak kennis met onze talenten.

Fokkerij

Naast het aankopen van beloftevolle veulens worden er ook verschillende veulens op onze stoeterij geboren. We fokken met genetisch zeer waardevolle merries die zich in de sport hebben bewezen.

Cayetano Z

Ook met het hengstenaanbod gaan we voor de hoogste kwaliteit. Met Sterrehof’s Cayetano Z bieden we een hengst aan met bewezen topsportgenen tot op 1.60m Grand Prix-niveau en een sublieme afstamming.

Internationale paarden

Er zijn nog maar weinig internationale concoursen waar geen Sterrehof-paard aan de start is verschenen. Verschillende van onze paarden zijn dan ook actief op het hoogste niveau. En dit met succes.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier