Sociaal betrokken

Wij zien het belang in van sociale betrokkenheid.

Sociaal betrokken

Op Stoeterij Sterrehof streven we naar kwaliteit en het hoogst haalbare in de springsport. We richten ons op de paarden, maar verliezen ook onze medemens niet uit het oog. Er zijn veel mensen die vanwege een beperking eveneens dagelijks topprestaties moeten leveren. Diep respect is hier op zijn plaats en waar mogelijk willen we graag een bijdrage leveren om mensen met een beperking een steuntje in de rug te kunnen bieden. Het is daarom dat we Sportfonds ParaPaard een warm hart toedragen.

Stoeterij Sterrehof sponsort Sportfonds ParaPaard

De keuze voor het Sportfonds ParaPaard spreekt eigenlijk voor zich. Dit sportfonds, dat zich inzet voor aangepaste paardensport, kent veel overeenkomsten met ons bedrijf, waar topkwaliteit en hoogst haalbare prestaties hoog in het vaandel staan.

Neem maar eens een kijkje op een accommodatie waar aangepaste paardensportactiviteiten worden aangeboden. Je zult geraakt worden door de motivatie en het enthousiasme van deze sporters en je verbazen over hoe goed zij in staat zijn om het hoogst haalbare uit zichzelf te halen, zonder negatieve ambitie, maar juist met heel veel plezier.

En wat te denken van kwaliteit van leven? We hebben van zeer nabij meegemaakt hoe een zwaar spastisch en geretardeerd meisje eindelijk haar ontspanning vond, liggend in een mat boven twee paarden. De geur en warmte van de paarden gaf haar rust, de schommelende bewegingen ontspanden haar spieren, met als resultaat een betere kwaliteit van leven. Maar ook kwaliteit en duurzaamheid bij de bedrijven die deze aangepaste paardensport aanbieden is belangrijk.

Sportfonds ParaPaard zet zich hier (zowel materieel als immaterieel) voor in. Wij als Stoeterij Sterrehof zien het belang in van deze ondersteuning en sponsoren daarom Sportfonds ParaPaard. Omdat ieder mens er toe doet!

Ivo en Ellen Campagne

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorie√ęn aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier