Calimero en Edinus openen seizoen in Shanghai

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Calimero en Edinus in goeden doen, maar buiten de prijzen in Shanghai

Het outdoorseizoen 2018 begon voor onze toppers ver van huis. Zowel Sterrehof’s Calimero als Sterrehof’s Edinus kwam met Marc in actie tijdens de Global Champions Tour van Shanghai. Beide paarden lieten een prima vorm zien in de Chinese metropool, maar uiteindelijk viel er net te vaak een balk om een serieuze gooi naar de (hoofd)prijzen te kunnen doen. Op vrijdag opende Edinus direct sterk met een dubbel nul resultaat in de tweefasenrubriek op 1.50m.

Prille seizoen

Een dag later was Calimero prima op dreef. Hij bleef allereerst overtuigend nul in de tweede teamwedstrijd van de Global Champions League. Het resultaat droeg bij aan de zevende plaats van het team Madrid in Motion, het beste resultaat van Marc’s team in het nog prille seizoen.

In de Grote Prijs imponeerde Calimero nogmaals, maar volgde er geen beloning. Marc moest vanwege de toegestane tijd enkele meters goedmaken, wat in het zicht van de haven een springfout opleverde. Hiermee dus geen herhaling van de derde plek in dezelfde Grote Prijs twee jaar geleden, toentertijd tevens de doorbraak van Calimero op het allerhoogste niveau.

Op zondag gold voor Edinus een vergelijkbaar verhaal. Voor de opnieuw goed gevulde tribunes in het broeierige Shanghai viel er zowel in de 1.50m rubriek direct op tijd als de 1.55m rubriek met barrage een balk voor de op dit niveau nog altijd onervaren, maar wel weer sterk springende Edinus.

 

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier