Calimero geeft glans aan toetreding Olympisch kader

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Calimero geeft glans aan toetreding Olympisch kader

Na winst in de Grote Prijs van Drachten en een prima optreden op Jumping Amsterdam kon bondscoach Rob Ehrens met Marc Houtzager en Sterrehof’s Calimero een nieuwe combinatie toevoegen aan het Olympisch kader. Enkele dagen na dit fantastische nieuws benadrukten Marc en Calimero nog eens hun nieuw verworven status door op een uitstekende vijfde plaats te eindigen in de Grote Prijs van het GLOCK’s 3*-concours in Villach.

Ook Marc’s partner Julia liet zich niet onbetuigd en behaalde met Sterrehof’s Cayetano Z een prima negende plaats voor haar thuispubliek.
Een dag eerder waren de rollen nog omgedraaid. Julia en Cayetano wisten als derde te eindigen in de 1.55m-hoofdrubriek op zaterdag en Marc en Calimero waren hier goed voor een achtste plek.

De pas tienjarige Calimero mag zich met zijn opname in het Olympisch kader scharen in een mooi rijtje Sterrehof-paarden dat hem voorging. Eerder wisten Sterrehof’s Opium en Sterrehof’s Tamino zelfs deel te nemen aan de Olympische Spelen. Beide paarden vind je samen met twee andere gepensioneerde toppers terug in onze Hall of Fame.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier