Calimero ook ijzersterk in GCT Parijs

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Vijfde plaats in GCT Grote Prijs en tweede in GCL teamcompetitie voor Sterrehof's Calimero en Marc

Sterrehof’s Calimero en Marc gaven tijdens de Longines Global Champions Tour van Parijs een prachtig vervolg aan hun tot heden fantastisch verlopen seizoen. De geweldige ronden die Calimero in de Franse hoofdstad weer liet zien vormden voor ons het figuurlijke hoogtepunt, waar dit letterlijk genomen de naastgelegen Eiffeltoren betrof. Binnen deze aantrekkelijke ambiance bleven Marc en de elfjarige Quidam de Revel-zoon twee keer foutloos in de omlopen voor de Global Champions League. Dit droeg stevig bij aan de uiteindelijke tweede plaats van Marc’s team Madrid In Motion, dat hierdoor opklom naar de achtste plaats van de negentien teams in de GCL ranking.

Vizier op CHIO Aken

Ons topduo deed vervolgens ook goede zaken in het hoofdnummer. Opnieuw kwam Calimero niet in de buurt van het hout in de basisomloop van deze zware Grote Prijs, waarna in de barrage ook nulronde vier op dit prestigieuze concours kon worden bijgeschreven. Een prachtige vijfde plek leverde als bonus de nodige punten op voor het GCT klassement. Marc nam tot heden in deze cyclus in vier van de tien wedstrijden deel en behaalde iedere wedstrijd de nodige punten, wat hem op de voorlopige achttiende plek brengt. Met al deze mooie wapenfeiten kan het vizier nu gericht worden op CHIO Aken, dat over anderhalve week voor de deur staat. Vorig jaar eindigden Marc en Calimero op een geweldige derde plaats in de Grote Prijs van het belangrijkste concours ter wereld.

Foto: Stephano Grasso/LGCT

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier