Cayetano Z dubbel nul in landenwedstrijd Budapest!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof's Cayetano Z en Julia excelleren voor Oostenrijk in landenwedstrijd

Sterrehof’s Cayetano Z en Julia hebben op overtuigende wijze een bijdrage geleverd aan de klinkende zege van Oostenrijk in de landenwedstrijd van het CSIO5* Budapest. De in bloedvorm verkerende Cayetano kwam met zijn amazone nergens in de problemen en zette twee knappe nulronden op het scorebord. Slechts twee andere combinaties wisten dit resultaat te evenaren, waaronder Julia’s landgenoot Felix Koller (Captain Future). Inclusief streepresultaten eindigde de Oostenrijkse equipe eveneens op een blanco score, terwijl de thuis rijdende Hongaren met twaalf strafpunten de tweede plaats in beslag namen.

Kwalificatie voor Barcelona

Oostenrijk wist zich met dit resultaat eveneens te kwalificeren voor de Longines FEI Nations Cup Finale, later dit jaar in Barcelona. In 2016 nam Julia met Cayetano ook al voor haar land deel aan deze prestigieuze wedstrijd. Vorig jaar won het eerder al gekwalificeerde Nederland de finale in Barcelona, waar Marc met Sterrehof’s Calimero deel uitmaakte van de Oranje equipe.

De genetisch bijzonder interessante Sterrehof’s Cayetano Z, die in 2017 ook al deelnam aan het EK (foto), hebben we dit jaar voor het eerst ingezet voor de fokkerij. 

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier