Sterrehof’s Cayetano Z met welverdiend pensioen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Cayetano Z en Julia kijken terug op prachtige carrière

Na een prachtige sportcarrière is het mooi genoeg geweest voor Sterrehof’s Cayetano Z. Onze nu zestienjarige tophengst begon zijn imponerende loopbaan op internationaal niveau met Julia in 2012 en kwam ook in dit coronajaar nog aan de start op CSI-wedstrijden. In de tussenliggende acht jaar behaalde hij een hele reeks prachtige resultaten samen met zijn vaste amazone, met wie de vermogende hengst een geweldig ingespeeld duo vormde. Op het conto van beide staan onder meer een tweede plaats in de Grote Prijs van CSI Twente, een vierde in de GP van Outdoor Gelderland en andere hoge klasseringen in de hoofdrubrieken van Hagen, Zuidbroek, Salzburg, Drachten, Knokke, Ommen en Donaueschingen. Daarnaast toonde de combinatie zich meer dan eens van waarde voor het Oostenrijkse team. Zowel in 2016 en 2018 zorgden Cayetano en Julia voor een topresultaat in de FEI Nations Cup finale te Barcelona en in 2017 waren ze present op het Europees Kampioenschap in Gothenburg.

Dank je wel!

Nu de kleinzoon van de beroemde Ratina Z klaar is met zijn carrière zal hij op onze Stoeterij in Nunspeet mogen genieten van zijn welverdiende pensioen. Dank je wel Julia en Cayetano voor al die mooie momenten die jullie ons gegeven hebben!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier