Dante naar prachtige 2e plaats Grote Prijs Hagen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante en Marc pieken in hoofdrubriek Horses & Dreams

Sterrehof’s Dante heeft op overtuigende wijze een topresultaat behaald in de Grote Prijs van Hagen. Onze inmiddels zestienjarige merrie wordt selectief ingezet door Marc en dat betaalde zich ook dit keer uit met een prachtige tweede plaats tijdens het gerenommeerde Horses & Dreams concours op Hof Kasselmann.

Opnieuw topresultaat in GP

Ons duo, dat nog altijd weet te pieken op de juiste momenten, imponeerde in het basisparcours met een vlekkeloze nulronde. Dat deden slechts zeven andere combinaties van de 49 in deze Grote Prijs hen na.
In deze vorm en met alle routine die dit tweetal in de bagage heeft, was het hopen op een mooi vervolg in de barrage. Dante en Marc voldeden aan deze verwachting en nestelden zich na een strak gereden en snelle foutloze finalerit tussen de Duitse toppers Carsten-Otto Nagel en Janne Friederike Meyer-Zimmerman in. De tweede plek betekende na de winst in de Grote Prijzen van Wiesbaden en Salzburg opnieuw een topresultaat in een hoofdrubriek voor Dante binnen een jaar tijd.

Topronde Calimero

Terwijl in Deurne het NK plaatsvond, hield Marc met onze paarden de Nederlandse eer hoog in Hagen. Dat deed hij niet alleen met zijn Nederlandse kampioenspaard uit 2020, maar ook met die van 2017. De alweer zeventienjarige Sterrehof’s Calimero bleek in Hagen eveneens het kunstje niet verleerd te zijn en verdiende met een knappe foutloze ronde in de eerste kwalificatieproef voor de Grote Prijs een volgprijs.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier