Dubbel geslaagd weekend!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Succesvol thuisconcours en Sterrehof’s Calimero in de prijzen

Wat hebben we een geslaagd weekend gehad! Het concours op het eigen terrein van Stoeterij Sterrehof gaat als zeer succesvol de boeken in. Ruim 200 combinaties uit de breedtesport kwamen op zaterdag in actie in rubrieken van 1.00 t/tm 1.35m, met daaronder de laatste kwalificatiewedstrijden voor de Stoeterij Sterrehof Trofee op Outdoor Gelderland.

Winnaars en laatste geselecteerden

De winnaars van de dag waren Kimberley van der Mik (1.00 met Onora Lady van de Mejontsma), Jurjan Bloem (1.10 met Niroccalavsca Fortuna), Charissa van der Poel (1.20 met Bad Boy) en tweemaal Conan Wright (1.30 met Lafayette en 1.35 met Ard Reason To Be).
De laatste tickets voor de Stoeterij Sterrehof Trofee gingen naar Henrik Worst met Mikado O en Kirsten van den Berg met Okki DDH (beiden 1.10), Van der Poel met Bad Boy, Danny Schaper met Miss Willow vd Woestenheide en Duco van den Bosse met Lhaloma (allen 1.20), Gerwilmer Ton met Noah, Mark van der Stouw met Havinius FH en Juulia Jylas met Milestone T in het 1.30.

In het zonnetje gezet

Dit alles leverde van 9 uur ’s ochtends tot 7 uur in de avond prachtige sport op, aanschouwd door het in grote getalen aanwezige publiek. Hieronder een duidelijk genietende Ivo en Ellen Campagne (zie foto). Zij wilden dit concours nog eenmaal organiseren voordat beiden een stap terugzetten en het wat rustiger aan gaan doen. Tijdens het Sterrehof-concours werd het echtpaar Campagne nog in het zonnetje gezet en verrast met een ter plaatste gemaakt schilderij van hen beiden.

Calimero fris als een hoentje

Een dag later kon ruim 150 kilometer verderop worden gesproken van een dubbel geslaagd weekend. Good old Sterrehof’s Calimero kwam met Marc in actie tijdens de Grote Prijs van JPM International in Kessel. Onze zeventienjarige topruin springt met dank aan het geweldige management op Stal Houtzager Kayser nog altijd zo fris als een hoentje in de rondte. Het leverde in de hoofdrubriek een prachtige nulronde op, die in deze 1.55m proef door slechts negen anderen van de 50 startende combinaties werd geëvenaard.

Ook in de barrage kwam ons duo prima voor de dag, maar een spijtige balk stond een hogere positie dan plek zeven in de weg, al is het natuurlijk nog altijd een resultaat om trots op te zijn, met oog op de prachtige carrière van onze onverslijtbare Calimero!

Klik hier voor het volledige resultaat.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier