Edinus en Calimero in de prijzen in Hongkong

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Verschillende ereplaatsen voor Sterrehof-paarden tijdens Longines Hong Kong Masters

Met een lange vliegreis in de benen kwamen Sterrehof’s Calimero en Sterrehof’s Edinus (foto) goed voor de dag tijdens de Longines Hong Kong Masters. In de tot springsportpiste omgebouwde arena van het AsiaWorld-Expo deed Marc met beide toppaarden in alle rubrieken op zaterdag en zondag een greep uit de prijzenpot. Met Edinus lukte dit zelfs drie rubrieken achter elkaar. De Padinus-zoon toonde op zaterdagochtend zijn vermogen door vliegend over de hoge steilsprongen een tweede plaats in de Six Bars-rubriek te behalen. In de avond volgde een nulronde in het 1.50m direct op tijd en op zondag was er een passend vervolg in de 1.45m-rubriek op tijd, waar een nieuwe nulronde goed was voor de achtste plaats.

Calimero draafde vanzelfsprekend op in het hoofdnummer van het concours in de Aziatische metropool, waar Marc tien jaar geleden nog olympisch succes mocht vieren met Sterrehof’s Opium. Een balk in de eerste omloop schakelde ons duo uit voor een serieuze kans op een van de hoofdprijzen, maar een knappe nulronde in het tweede bedrijf deed Calimero en Marc alsnog op een prima achtste plaats belanden.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier