Eerste finaletickets Stoeterij Sterrehof Trofee vergeven

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Negen combinaties al verzekerd van deelname op Outdoor Gelderland

De eerste selectiewedstrijd van in totaal negen voor de Stoeterij Sterrehof Trofee is dit weekend verreden op het terrein van de Nunspeetse Ruiterclub. In totaal negen combinaties, verdeeld over drie rubrieken, kwalificeerden zich voor de eindstrijd, die van 12 tot en met 16 juni plaatsvindt tijdens Outdoor Gelderland.

In de klasse 1.10 wisten Marcel Schoenmaker met A. Neandro-E Z, Olivia Braaksma met Nobeltje en Wichert Fikse met Entrada zich te verzekeren van een finaleticket en hetzelfde deden Michelle Schenkel (Möhoeve E.T.), Anouk Elshof (Nadel) en Izy Waldman (Joyrider) in de rubriek over 1.20m. Tot slot kende ook de klasse 1.30 een flinke bezetting. In deze rubriek over twee fasen gingen Iris Hakvoort met Mr. Zaforet Blue, Julian Ton met Bayamo en Marcelle Hokse met Lania van HH er met de begeerde kwalificatie voor Outdoor Gelderland vandoor. Voor de ruiters die in Nunspeet met lege handen achterbleven, volgen nog een aantal herkansingen, met selectiewedstrijden in Lathum (19 en 20 april), Wezep (19 en 20 april), Lichtenvoorde (26 en 27 april), Ermelo (5 mei), Ridderkerk (11 mei), Nijkerk (17 en 18 mei), Hoevelaken (25 mei) en de afsluitende wedstrijd op 1 juni, eveneens in Nunspeet, maar dan op de tot wedstrijdterrein omgebouwde locatie van Stoeterij Sterrehof.

Over de Stoeterij Sterrehof Trofee

De Stoeterij Sterrehof Trofee kunnen we inmiddels een vast onderdeel op het programma van Outdoor Gelderland noemen en is door de jaren heen een begrip geworden in de regio, maar ook ver daarbuiten. Door ondersteuning van deze wedstrijdenreeks wil Stoeterij Sterrehof de landelijke sport promoten en ruiters, die op dit niveau uitkomen, de kans te bieden om deel te nemen aan Outdoor Gelderland en ervaring op te doen in de internationale setting van dit gerenommeerde concours. Deelnemen kan in de klasse 1.10m, 1.20m en 1.30m en tijdens iedere voorselectie zijn er per rubriek drie tickets te verdienen voor de finalewedstrijden op de terreinen van PSC Lichtenvoorde in Vragender.

Meer informatie op de site van Outdoor Gelderland

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier