Eerste nakomeling Sterrehof’s Cayetano geboren

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Hengstveulen uit bekende moederlijn is eerste nakomeling van Cayetano in 2023

Fokker Stal Renken heeft ons de geboorte bekend gemaakt van de eerste nakomeling van Sterrehof’s Cayetano Z in 2023! Het betreft een prachtig hengstveulen (foto onderaan) van onze tophengst uit een moederlijn die tot de verbeelding spreekt binnen de fokkerij.

Harmonie

Moeder van dit veulen is de merrie Olympia SRK. Deze vierjarige merrie is een dochter van de negenjarige internationale sporthengst Jagger SRK, de KWPN-gekeurde zoon van topvererver Untouchable. Olympia’s moeder Don’t Forget Liefhebber (v. Quidam de Revel) gaf ook al de op 1.55m geklasseerde KWPN-hengst It’s Possible SRK en de topmerrie Indian Girl SIH (1.45m). Vervolgens komen we uit bij de bekende merrie Harmonie, zelf geklasseerd op 1.50m, moeder van onder meer de KWPN-gekeurde Dutch Design (1.55m) en jarenlang aanvoerder van de KWPN fokwaardenranking bij de merries.

Over Cayetano

De geboorte van dit veulen geeft een mooie start aan de te verwachten nakomelingen uit de tweede jaargang dat Cayetano (v. Caretano Z) volledig beschikbaar is gesteld voor de fokkerij. Zelf liep hij op allerhoogste niveau en dit jarenlang met succes onder het zadel van Julia Kayser. De zowel bij het KWPN als Zangersheide gekeurde hengst kent daarnaast een prachtige afstamming als kleinzoon van de legendarische Ratina Z. Haar dochter Calipa Z gaf liefst acht internationale springpaarden, waarvan er vier op 1.60m geklasseerd zijn. De meest succesvolle: Sterrehof’s Cayetano Z!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier