Embryo Sterrehof’s Ushi veilingtopper

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Combinatie Emerald x Ushi gewild op online veiling

Een in een draagmoeder geplaatst embryo van Emerald van ’t Ruytershof uit onze Sterrehof’s Ushi (foto) bleek gewild op de meest recente veiling van Paardenveilingonline. Na een stevig biedduel kwam dit embryo in Zweedse handen terecht voor de topprijs van €20.000. Het werd daarmee niet alleen het duurste embryo, maar de veilingtopper van deze editie, aangezien de duurste veulens net onder dit bedrag bleven.

Narcotique/Qerly Chin moederlijn

Ook bij eerdere veilingen bleken de genen van onze Ushi gewild. En dat is niet voor niks. Deze dochter van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles liep zelf diverse jaren succesvol op 1.60m Grand Prix-niveau met Julia. Onze vosmerrie is afkomstig uit de beroemde Narcotique de Muze/Qerly Chin-lijn. Haar moeder is een halfzus van vijf 1.60m-paarden en vijf gekeurde hengsten, allen rechtstreeks gefokt uit Narcotique de Muze II (1.60m).

Ushi’s nakomelingen

Inmiddels heeft Ushi ook zichzelf in de fokkerij bewezen. Haar eerste nakomeling Goliath S staat al op internationaal 1.45m-niveau geklasseerd. Op onze stoeterij zijn nog verschillende, veelal nog jonge nakomelingen van haar aanwezig, zoals de hengsten Orion S en Chapeau S Z en de merrie Cerly, een volle zus van de genoemde Chapeau. Daarnaast is er nog de talentvolle Mercurius S, gefokt uit Henna S, een van de dochters van Sterrehof’s Ushi.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier