Groom gezocht *vacature*

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Gezocht per direct: groom voor onze jonge wedstrijdpaarden

Stoeterij Sterrehof is per direct op zoek naar een fulltime groom (5 dagen per week) voor onze paarden die op de landelijke wedstrijden uitkomen.

Wie zoeken we?

Heb je aantoonbare ervaring in de omgang met jonge paarden, ben je een echte teamplayer, kun je op de zaterdagen werken, ben je daarnaast flexibel in je werktijden en heb je (bij voorkeur) een vrachtwagenrijbewijs? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat bieden we?

Afwisselende werkzaamheden met jonge, talentvolle paarden op onze locatie in Nunspeet en tijdens de concoursen waar deze paarden worden uitgebracht door onze stalruiter. Stoeterij Sterrehof is een professioneel paardenbedrijf en een bekende naam binnen de paardensport. Op ons bedrijf worden springpaarden (op)gefokt en getraind en staat de juiste zorg voor paarden hoog in het vaandel. Je maakt als groom deel uit van een op elkaar ingespeeld team met gemotiveerde mensen. Je verdiensten zijn marktconform.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatiebrief met bijbehorende CV graag tegemoet komen! Stuur deze voor 14 maart t.a.v. ‘vacature groom’ naar info@sterrehof.nl.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier