Herstart seizoen levert mooi resultaat voor Dante op

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc naar zesde plek in GP Lier

Nadat eerder corona een normaal begin van 2021 in de weg stond, zorgde de afgelopen anderhalve maand de uitbraak van het rhinovirus voor een langdurige wedstrijdonderbreking. Tijdens het CSI Lier werd het internationale circuit weer op gang getrokken.  Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc misten de herstart niet en kwamen uitstekend voor de dag op de terreinen van het Azelhof.

Mooie opsteker

In de selectieve Grote Prijs piekten de regerende Nederlandse kampioenen met een vlekkeloze nulronde. Slechts elf andere combinaties in een veld van 69 starters evenaarden dit resultaat. De barrage liep uit op een Nederlands-Belgisch onderonsje. Dante en Marc bleven in een strak gereden ronde opnieuw foutloos en mochten als zesde opstellen bij de prijsuitreiking, voorafgegaan door de Belg Jeroen Appelen. Dit resultaat is voor ons topduo een mooie opsteker richting de eerste grote wedstrijd van het seizoen: The Dutch Masters – Indoor Brabant, die aanstaande week op het programma staat.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier