Huwelijk voltrokken op Stoeterij Sterrehof

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Edward van den Bragt en Kiki Bleeker stappen in het huwelijksbootje

Zaterdag 4 juli gaat de boeken in als een bijzondere dag op Stoeterij Sterrehof. De sportstal van ons bedrijf was voor de gelegenheid omgeturnd tot een heuse trouwlocatie. Dit alles voor het huwelijk van Edward van den Bragt en Kiki Bleeker. Edward is al negen jaar als ruiter in dienst van Stoeterij Sterrehof en woont samen met Kiki inmiddels vijf jaar op onze locatie in Nunspeet, alwaar beide met andere medewerkers het beheer van het bedrijf onder hun hoede hebben.

Onder het toeziend oog van familie, vrienden en natuurlijk onze sportpaarden -met good old Sterrehof’s Opium voorop (onderste foto)- gaven Edward en Kiki elkaar het jawoord. Daarna kreeg de feestdag een prachtig vervolg voor het kersverse bruidspaar, dat binnenkort nog naar Frankrijk vertrekt voor hun huwelijksreis.

Edward en Kiki, nogmaals van harte gefeliciteerd namens iedereen van Stoeterij Sterrehof!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier