Jong springtalent naar buiten!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Nieuw buitenseizoen voor onze jonge springpaarden

Het groene seizoen staat voor de deur. De overgang naar de wedstrijden in de buitenlucht is altijd een mooi moment voor onze in volle ontwikkeling zijnde jonge paarden. De huidige lichting is er alvast zeker een die gezien mag worden en het aanbod talentvolle paarden is komend seizoen vanuit Stoeterij Sterrehof dan ook bijzonder interessant te noemen.

 

Concoursklare paardenIberlina 1

Als we in vogelvlucht de planning voor de aanstaande periode van diverse paarden in opleiding de revue laten passeren, komen we allereerst uit bij de jaargang 2013. Zowel voor de vierjarige Igor, zoon van Canabis Z uit de op 1.50m-niveau geklasseerde sportmerrie Kamelia (v. Casino), Ivo (Sterrehof’s Opium x Numero Uno) en Iberlina (Sterrehof’s Opium x
Koriander, foto) volgt in april een kennismaking met de wedstrijden als ze hun eerste rondjes in de BB gaan lopen. Al deze concoursklare paarden tonen de nodige potentie en voor Iberlina ligt tevens een deelname aan de IBOP-test in het verschiet.

 

VerkoopaanbodMighty Max 1

Hetzelfde geldt voor onze talentvolle, vijfjarige Henna S. Deze merrie uit de bijzondere combinatie Sterrehof’s Opium en Sterrehof’s Ushi wordt momenteel klaargemaakt voor de IBOP-test. Uit deze sterke lichting lopen verschillende jaargenoten van Henna op concours.  Highway, een nakomeling van Clearway uit Sterrehof’s Pherna, heeft zijn debuut in de klasse L recent gemaakt. De eveneens vijfjarige Happy Boy (Numero Uno x Quick Star) en Helioon (Jaguar Mail x Numero Uno, openingsfoto) hebben ondertussen al de nodige meters in deze klasse gemaakt en zetten deze lijn voort in het buitenseizoen.  Eveneens vermeldenswaardig is de onder Michael Greeve lopende Mighty Max (Mylord Carthago x Chin Chin, foto). Deze zesjarige loopt succesvol in de klasse M en behoort met een aantal van bovenstaande paarden tot ons verkoopaanbod voor komend seizoen.

Houd dus onze website en Facebookpagina in de gaten als je op zoek bent naar gezond en top opgeleid springtalent!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier