Jonge paarden imponeren in finales

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Talent op dreef tijdens CSIYH Stephex Masters

Marc sprong afgelopen weekend mee tijdens de CSI5* Stephex Masters. Hij wist hier te imponeren in de rubrieken voor jonge paarden met een van onze aanstormende talenten: de achtjarige Edinus. Deze bruine ruin hebben we samen met Stal Houtzager-Kayser in eigendom en als nakomeling van Padinus is hij een halfbroer van Sterrehof’s Baccarat.

Marc en Edinus begonnen de sterk bezette wedstrijd voor 7&8-jarige paarden met een mooie nulronde. Ook tijdens de daaropvolgende tweefasenrubriek hielden ze op overtuigende wijze de lei schoon. Pieken deden ze zelfs in de finale. In deze rubriek, met een hoogte van 1.45m voor de achtjarigen, bleek nog eens duidelijk dat Edinus er goed ‘ingroeit’. De voorzichtige ruin is een ware vechter. Hij hield de nul in het basisparcours en overtuigde opnieuw in de barrage, die hem en Marc naar een knappe vierde plaats bracht in een veld met zestig deelnemers.

Een week eerder meldde een van onze andere talenten zich. De pas zesjarige Mighty Max (foto) wist een prima resultaat neer te zetten tijdens de CSI2* van Roosendaal. Met berijder Michael Greeve was hij op dreef in de finale voor de 6&7-jarige paarden. Het duo eindigde na een sterk optreden op een mooie derde plaats.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier