Jonge paarden maken waardevolle meters in De Wolden

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Noah W, Toulady, Mercurius S en Klasse EB springen diverse fijne ronden op C.H. de Wolden

Stoeterij Sterrehof was goed vertegenwoordigd tijdens het CSI Zuidwolde. Verschillende van onze paarden kwamen onder diverse ruiters in actie op dit traditionele internationale concours, ook bekend als C.H. de Wolden. Noah W en Toulady lieten onder stalruiter Edward van den Bragt een sterke indruk achter. Noah kwam in actie in de rubrieken voor vijfjarigen. Het nichtje van onze Sterrehof’s Calimero liep alle dagen fijn en op vrijdag zelfs in de prijzen, met een mooie 8ste plaats in deze internationale jongepaardenrubriek.


Noah W en Edward in de rubriek voor vijfjarigen.

Beide zesjarigen

Toulady wist zich in een groot veld van liefst 97 combinaties te plaatsen voor de top 50 in de finale van de CSI1* 1.25m-tour. De afsluiter leverde één springfout op, maar net als de dagen ervoor (0 en 4) overheerste het goede gevoel bij Edward en wist de dochter van Toulon te overtuigen in het parcours.

De net als Toulady zes jaar oude Mercurius S kwam in actie tussen zijn leeftijdsgenoten. De kleinzoon van Sterrehof’s Ushi en recent winnaar van de Sterrehof Trophy op Outdoor Gelderland toonde onder Maxime van Andel opnieuw zijn potentie voor het internationale werk door meerdere dagen achtereen constante proeven te laten zien.


De zesjarige Toulady in actie in de CSI1*-tour 

Goede gevoel

Tot slot was daar de ook nog altijd maar achtjarige Klasse EB (openingsfoto) onder Marc. Het duo kwam in een CSI2* 1.40/1.45m- tour in actie en wist op de finaledag weliswaar geen vervolg te geven aan de foutloze proeven in de dagen daarvoor -waaronder een 0-resultaat in de Stoeterij Sterrehof Prijs, maar ook hier telde bovenal de ervaring en het goede gevoel dat de paarden gaven, iets dat smaakt naar meer.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier