Klaar voor drie dagen topsport in Amsterdam!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Stoeterij Sterrehof duidelijk aanwezig tijdens Jumping Amsterdam

Het blijft een mooie traditie om het jaar meteen met een sportief hoogtepunt te beginnen. Jumping Amsterdam ligt ons, zoals bekend, na aan het hart en dat zal tijdens de komende, 59ste editie niet anders zijn. Ook dit jaar is Stoeterij Sterrehof nadrukkelijk aanwezig op het populaire publieksevenement in de RAI. Op vrijdagmiddag trappen de internationale springruiters en hun toppaarden hun concours af met de Stoeterij Sterrehof Prijs, een rubriek op 1.40m direct op tijd. Het evenement vervolgt met de Anemone Horse Trucks Prijs, waarna via diverse internationale rubrieken, verdeeld over het weekend, wordt toegewerkt naar de climax op zondagmiddag, die officieel luistert naar de naam: ‘Anemone Horse Trucks Grote Prijs van Amsterdam powered by Stoeterij Sterrehof’.

Mooi herinneringen

Waarom we juist een evenement als Jumping Amsterdam ondersteunen bracht Ivo Campagne vorig jaar nog onder woorden in zijn bijdrage aan de Paardenkrant Kettingbrief. Samengevat benadrukte hij het vertrouwen dat we hebben in een concours waar de organisatie zich hard maakt voor vernieuwing en verbetering en in staat blijkt een evenement neer te zetten dat in de smaak valt bij een breed publiek.

Natuurlijk mogen bij dit alles onze paarden niet ontbreken. Vanuit het verleden liggen er al mooie herinneringen, met onder meer het afscheid van de sport van Sterrehof’s Opium in 2015 (foto), en ook nu zullen weer verschillende Sterrehof-paarden acte de présence gaan geven in de ring met Marc en Julia. Dit weekend zal Marc de strijd aangaan met de altijd competitieve Sterrehof’s Bylou, onze topper Sterrehof’s Calimero en met de nog jonge Sterrehof’s Edinus, een Grand Prix-paard in de dop. Julia zal op haar beurt onder meer in de ring verschijnen met Sterrehof’s Dante, eveneens een coming star.

We zullen ze gaan aanmoedigen en zijn klaar voor drie geweldige dagen vol sport van de bovenste plank in Amsterdam!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier