Marc en Bylou winnen GP CSI Salland

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Bylou winnen GP CSI Salland

Een bijzonder mooie zondag 2 oktober voor Marc Houtzager en het team van Stoeterij Sterrehof. Onze Sterrehof’s Bylou (v. Phin Phin) wist in Mariënheem op overtuigende wijze de Grote Prijs van het CSI2* Salland te winnen. Met haar berijder schaarde de tienjarige merrie zich bij de elf foutlozen voor de barrage. In deze finale werd dit aantal aardig gereduceerd tot vijf dubbel nullers. Hieronder dus ook Houtzager en de scherpe Bylou, die nogmaals lieten zien uit het juiste hout gesneden te zijn als het om de strijd tegen de klok gaat. Met een tijd van 32,45 seconden waren ze sowieso de snelsten van allen en ruim een seconde sneller dan de nummers twee Hendrik-Jan Schuttert en Balboa HS.

[foto dropbox mapje Ushi] 131002304_ABFa4.jpg

Knappe resultaten in Barcelona

Julia Kayser heeft de kleuren van haar land met verve verdedigd tijdens het prestigieuze CSIO Barcelona. De Oostenrijkse partner van Marc Houtzager wist een vijfde plek te behalen in de Queen’s Cup. Geheel in de stijl van deze rubriek had ze de merrie Sterrehof’s Ushi (v. Vigo d’Arsouilles) gezadeld, waarmee ze zich bij het selecte gezelschap van vijf dubbel nullers wist te scharen.
Ook in het hoofdnummer van dit topconcours kwam Julia goed voor de dag. In de zware, eerste ronde van de Furusiyya FEI Nations Cup finale kreeg ze met Sterrehof’s Cayetano vier strafpunten. Dit leverde het beste resultaat van het Oostenrijkse team op, dat zich uiteindelijk niet wist te plaatsen voor de finale.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier