Mooie klasseringen in Neumünster

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Mooie klasseringen voor Baccarat en Bylou in Neumünster

Tijdens de VR Classics van Neumünster kwam Marc met onze paarden tot enkele aansprekende resultaten. Al op vrijdag bleek dat Sterrehof’s Baccarat in goede vorm naar het noorden van Duitsland was afgereisd. De 1.50m avondrubriek direct op tijd, meetellend voor de wereldranglijst, leverde direct een knappe nulronde en een volgprijs op.

Een dag later deden ze dit nog eens dunnetjes over tijdens het Championat van Neumünster. Een uitstekende derde plaats was de beloning voor een sterk optreden in de een na belangrijkste rubriek van het concours en vormde nogmaals een bevestiging van de geslaagde comeback van deze combinatie op het internationale podium.

Een mooie toegift volgde op de late avond en bijna als vanzelfsprekend was Sterrehof’s Bylou hiervoor verantwoordelijk. Onze succesvolle prijzenpakker deed ook in Neumünster een duit in het zakje door vierde te worden in de 1.50m rubriek met winning round. Een balk in de beslissende omloop voorkwam een hogere klassering. Aan de snelheid -bijna 4 seconden onder de tijd van de winnaar- lag het alvast niet.

De afsluitende Grote Prijs bracht spijtig genoeg geen succes. Opnieuw toonde Baccarat zijn goede vorm, maar een vroege springfout maakte aan iedere illusie een einde.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier