5 nakomelingen Cayetano onder de veilinghamer *update*

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Veulens van Sterrehof’s Cayetano Z op Limburgse Veulenveiling, Paardenveiling Online en Prinsjesdagveiling

Verschillende nakomelingen van onze tophengst Sterrehof’s Cayetano Z zijn geselecteerd voor drie veulenveilingen in september. Voor de Limburgse Veulenveiling is eyecatcher Special Envoy geselecteerd. Dit stoere hengstveulen heeft in de merrie Charleen een grootmoeder die op 1.60m-niveau liep en deelnam aan het EK van Donaueschingen.


Special Envoy (Cayetano x Harley VDL)

Paardenveilingonline

Op Paardenveilingonline.com komen liefst drie Cayetano-veulens onder de digitale veilinghamer. Allereerst het merrietje Santa Monica. Zij komt uit de Numero Uno-dochter Desca, waarvan diverse nakomelingen in bezit zijn (geweest) van Stoeterij Sterrehof. Hieronder Santa Monica’s halfbroer, de door ons opgeleide Joint, die als achtjarige momenteel op 1.45m-niveau presteert en al diverse internationale rubrieken heeft gewonnen.


Santa Monica (Cayetano x Numero Uno)

Het andere merrieveulen, de KWPN-geregistreerde Stella is gefokt uit elitemerrie Damar (v. Lord Z) en komt uit de directe familie van de 1.50/1.60m-paarden Sam-Sam (v.Indorado), Dudley (v.Voltaire) en Easy Boy 23 (v.Canturano) alsmede de KWPN-hengst Niagara (v.Libero H).


Stella (Cayetano x Lord Z)

Volle broers op twee veilingen

Vervolgens komen we bij de Cayetano-zonen Cold as Snow Z en Corneille Z. Deze twee volle broers zijn gefokt uit My Diamond Lady JH Z, een dochter van Mylord Carthago en de merrie Dirwies, een halfzus van zes internationale paarden, afkomstig uit de bekende Holsteiner stam 1342, waar ook Grand Prix-hengsten als Bubalu VDL en Verdi TN uit afkomstig zijn. Bijzonder is dat Cold as Snow Z op Paardenveilingonline.com wordt geveild, terwijl Corneille Z (foto boven, video hieronder) onder de hamer komt tijdens de prestigieuze Veulenveiling Prinsjesdag op dinsdag 20 september.


Cold as Snow Z (Cayetano x Mylord Carthago)

Over Cayetano

Sterrehof’s Cayetano Z (v. Caretano Z) liep op het allerhoogste niveau, deed dit met succes én jarenlang onder het zadel van Julia Kayser. De zowel bij het KWPN als Zangersheide gekeurde hengst kent daarnaast een zeer interessante afstamming als kleinzoon van de legendarische Ratina Z. Haar dochter Calipa Z gaf liefst acht internationale springpaarden, waarvan er vier op 1.60m geklasseerd zijn. De meest succesvolle hiervan: Sterrehof’s Cayetano Z!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier