Nana Moscouri

Een ruwe diamant dient vakkundig geslepen te worden.

Nana Moscouri

(Quabri de l’Isle x Numero Uno)

Kenmerken Nana Moscouri

Geboortejaar: 2018
Kleur
: Bruin
Stokmaat:
Geslacht
: Merrie
Stamboek: KWPN
Fokker: G. Kouwen

Nana Moscouri is een van de nakomelingen van Desca die we in ons bezit hebben. Voorheen gold dat ook voor de merrie Joint, als achtjarige al actief op 1.45m-niveau en winnaar van verschillende internationale rubrieken bij de jonge paarden. Nana Moscouri geeft hetzelfde gevoel als haar halfzus. Ze lijkt over voldoende vermogen te beschikken en heeft veel overzicht. De merrie springt praktisch iedere keer foutloos en stond eind 2023 op 1.20m-niveau geklasseerd.
Haar sterk fokkende moeder Desca is een elitemerrie, komt uit een aansprekende sportlijn en liep zelf een knappe EPTM-test met 81 punten. Vader van Nana Moscouri is de internationale tophengst Quabri de l’Isle. Hij won met de Braziliaan Pedro Veniss diverse 5* Grote Prijzen, waaronder die van Genève.

Nana Moscouri Quabri
de L’isle
Kannan Voltaire
Cemeta
Dinastie
de L’isle
Socrate de
Chivre
Framboise
Desca Numero
Uno
Libero H
Jolanda
Jesca Nimmerdor
Morgenster

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier