Online overzicht vierjarige Sterrehof-paarden

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Zeven vierjarigen toegevoegd aan paarden in opleiding

De jongste lichting Sterrehof-paarden die momenteel in de sport loopt, staat vanaf heden op onze website bij de paarden in opleiding vermeld. Na voorgaande selecties op gezondheid, vrijspringen en potentie onder het zadel bestaat deze jaargang vierjarigen nog uit zeven paarden. De drie merries en vier ruinen zijn allen genetisch zeer interessant te noemen, beschikken over de juiste aanleg en hebben hun eerste meters op concours succesvol afgelegd met onze stalruiter Edward van den Bragt.

Voorstelrondje

We stellen de zeven paarden hieronder kort aan je voor. Voor meer informatie en beelden kun je klikken op de naam van het betreffende paard:

Joint (Sterrehof’s Opium x Numero Uno)
Deze grootramige merrie imponeerde al bij het vrijspringen en laat ook onder de man haar potentie zien. Ze treedt daarmee in de hoefsporen van haar volle broer.

Julia (Marius Claudius x Quick Star)
De jonge Julia ontwikkelt zich voorspoedig. Deze merrie, die zowel van vaders- als moederszijde over opvallend veel topsportgenen beschikt, wordt op L-niveau uitgebracht.

Julisimo (Sterrehof’s Opium x Quick Star)
Julisimo is een scherpe merrie die haar eerste meters in het parcours heeft afgelegd. Haar opleiding vervolgt in alle rust. Met haar volle zus hebben we reeds goede ervaringen opgedaan.

Joop Junior (Sterrehof’s Opium x Corland)
Joop Junior is een makkelijk te rijden, sympathiek paard. Hij heeft al enige parcoursen gelopen, pakt het werk goed op en vanwege zijn grootte hebben we hem extra tijd gegeven om te rijpen.

Jacobus-S (Numero Uno x Toulon)
Jacobus-S is een goed ontwikkelde ruin van de preferente Numero Uno. Hij heeft zijn aanleg niet van vreemden en wordt tijdens het indoorseizoen 2018/2019 doorgetraind naar 1.10m-niveau.

Jerom-S (I’m Special de Muze x Lord Z)
Jerom-S laat opvallende kwaliteiten onder het zadel zien. Hij toont veel souplesse op de sprong en beschikt over een goed karakter.

Joel-S (Don Diablo x Quite Easy, foto)
Joel-S is een aansprekende bruine zoon van de hengst Don Diablo HX, met opvallende aftekeningen. Joel-S is een aantal keer gestart op wedstrijd en pakt dit werk goed op.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier