Onze paarden op dreef in Donaueschingen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Cayetano 3e in Grote Prijs, Edinus en Dante dubbel in de prijzen

Julia en Sterrehof’s Cayetano Z hebben zich opnieuw van hun beste kant laten zien. Dit keer gebeurde dat op het bekende CSI van Donaueschingen, waar ze wisten te pieken in de Grote Prijs. Het bijzonder selectieve basisparcours van deze hoofdrubriek op 1.60m dunde het startveld flink uit naar slechts zes overgebleven combinaties voor de barrage. Erbij in het tweede bedrijf was onze Cayetano, die hiermee een vervolg gaf aan het sterke seizoen van hem en zijn Oostenrijkse amazone. De kleinzoon van Ratina Z maakt ook in de beslissende omloop geen fout, wat een prachtige derde plek als eindresultaat opleverde. Na Münster (3e Sterrehof’s Baccarat), Aken (3e Sterrehof’s Calimero) en Hagen (5e Sterrehof’s Baccarat) opnieuw dus een topklassering van een van onze paarden in een aansprekende Grote Prijs op Duitse bodem!

Twee talenten in de prijzen

Hiermee was de koek nog niet op. Na de Grote Prijs volgde de finale van de Midden Tour en twee van onze aankomende talenten gaven mede kleur aan deze wedstrijd. Allereerst was daar een knappe tweede plaats van Edinus (v. Padinus) met Marc, daarnaast eindigde Sterrehof’s Dante op een voortreffelijke vierde plaats met Julia.
Een dag eerder waren beide eveneens op dreef in de een na belangrijkste rubriek van dit Zuid-Duitse concours, het Championat van Donaueschingen. Edinus, onze pas achtjarige belofte, die we samen met Stal Houtzager-Kayser in ons bezit hebben, knalde in de barrage naar een ijzersterke derde plaats. Dante, een negenjarige dochter van Canturano, bleef eveneens zonder springfouten in het basisparcours en na enkel een overschrijding van de tijd restte voor haar een mooie negende plaats.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier