Opium

Toekomstmuziek voor uw fokkerij

Opium

(Polydor x Bormio xx)

Kenmerken Opium

Geboortejaar: 1996
Kleur
: Bruin
Stokmaat: 1,68m
Gekeurd: KWPN
Fokker: A. Haarlammert (Dui)

Gezondheid, atletisch vermogen, bloed en instelling zijn de basiseigenschappen voor een succesvol sportpaard. Juist al deze eigenschappen heeft Sterrehof’s Opium zo nadrukkelijk in zich verenigd. Met Marc Houtzager kende Opium een bijzonder succesvolle en lange sportcarrière. Overwinningen in onder meer de Grote Prijzen van Indoor Brabant, München en Donaueschingen, top-3 klasseringen in de prestigieuze Grote Prijzen van Rotterdam en Sankt Gallen, winst in de landenwedstrijd van Calgary en plek twee in de landenwedstrijd van Aken vormen nog maar een beknopte uiteenzetting van alle successen. In 2008 verscheen Opium op de Olympische Spelen in Hongkong, waar hij individueel zevende werd en daarnaast nam hij liefst zes jaar op rij deel aan het CHIO Aken.

Tot op zijn negentiende liep Sterrehof’s Opium op het hoogste niveau, kenmerkend voor zijn hardheid en gezondheid, waarin hij nog altijd uitblinkt. Als geen ander geeft Opium dit door aan zijn nafok, in combinatie met een fijne instelling en een atletisch sportexterieur.
Zelf is Opium een zoon van de legendarische Westfaalse hengst Polydor, in zijn tijd lijstaanvoerder van de internationale ranking. Moeder Ballerina brengt als dochter van Bormio xx een flinke scheut van het zo gewenste volbloed in en grootmoeder Regie is een dochter van de bekende vererver Raphael. Uit de moederlijn van Opium komen meerdere internationale springpaarden.

Sterrehof’s Opium is beschikbaar via Stoeterij Sterrehof en Paardenhouderij Boeve.

Opium Polydor Pilatus Perseus
Duela
Fata Morgana Fruhlicht
Gundi
Ballerina Bormio XX Tia Amo XX
Bravura
Regie Raphael
Goldi

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier