Outdoor Gelderland weer op de kaart!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Stoeterij Sterrehof draagt steentje bij aan geslaagde editie Outdoor Gelderland

Twee jaar achtereen liet de coronacrisis Outdoor Gelderland van de kalender verdwijnen. Dat hét internationale paardenevenement van de provincie Gelderland weer helemaal op de kaart staat, bewees de editie van 2022. De verhuizing naar de nieuwe wedstrijdlocatie op Paardensportcentrum Lichtenvoorde was nieuw én geslaagd, tegelijkertijd was veel hetzelfde en daarmee vertrouwd, waaronder de ondersteuning voor dit prachtige evenement vanuit ons bedrijf.

Stoeterij Sterrehof Trofee

Deze ondersteuning kwam allereerst tot uiting in de finales van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee. Deze springrubrieken voor combinaties uit de basissport werden verspreid over drie dagen verreden. De geselecteerden in de klasse L beten op woensdag het spits af. In een mooi bezette barrage trok uiteindelijk Nienke van Roekel met haar vijfjarige Marie Antoinette Ws (v. Hernandez TN) aan het langste eind.
Op vrijdag vervolgde de Stoeterij Sterrehof Trofee met de klasse M. Slechts vier combinaties wisten tweemaal de nul te houden. Duidelijk de snelste in de finale omloop was Pietrix de Vries met zijn elfjarige Diamanthina (v. Larimar). De klasse Z stond een dag later op het programma. Deze 1.30m finale kwam op naam van Isabella Appelboom. Haar foutloze barrage in 37.70 seconden leverde de twaalfjarige Chayan Z (v. Clinton I) het oranje lint op.

Stoeterij Sterrehof Prijs

Een ander hoogtepunt voor ons bedrijf, maar ook voor de internationale top van de CSI3* tour, was de Stoeterij Sterrehof Prijs. Deze hoofdrubriek op vrijdagavond eindigde met de klanken van het Wilhelmus voor Remco Been en zijn Bridgetown Z (v. Big Star Jr Kz). Hun snelle, foutloze barrage in deze 1.50m-rubriek bleek voldoende om een sterk rijdende Julia Houtzager-Kayser van het lijf te houden. Voor Julia restte daardoor een nog altijd prachtige tweede plaats met haar topper High Five.

Op foto: Stoeterij Sterrehof-ruiter Edward van den Bragt, met Lambada-s in actie tijdens de Stoeterij Sterrehof Trofee, klasse M.  

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier