Outdoorseizoen aangevangen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof-paarden in actie tijdens Z-Tour in Lanaken

Na een korte, maar welverdiende wedstrijdbreak kwamen verschillende van onze internationale paarden weer voor het eerst in actie in de buitenlucht. In Lanaken gingen Marc en Julia van start tijdens de derde week van de Z-Tour. Sterrehof’s Baccarat draaide op Domein Zangersheide in de prille lentezon direct warm. Tijdens de tweefasen openingsrubriek liet hij met Marc een 0/1-resultaat noteren. Ook het vervolg in een 1.45m-tweefasen mocht er zijn, met een geheel blanco score. Op de afsluitende dag ronde Baccarat zijn eerste week in het groene seizoen netjes af door met 5 strafpunten in de 1.50m-rubriek met barrage te eindigen.
Voor Sterrehof’s Dante en Julia verliep de seizoensopener wat wisselender. De merrie, die afgelopen indoorseizoen haar debuut op 1.60m-niveau maakte, noteerde gedurende de week nog wel enkele nulronden en zal de komende periode weer de nodige ervaring op kunnen doen. Hetzelfde gaat op voor de op internationaal niveau nog groene Sterrehof’s Great Blue. Hij kende met Julia op vrijdag een prima optreden met twee nulronden in een tweefasen proef.

Calimero en Edinus

Er niet bij in Lanaken waren Sterrehof’s Calimero en Sterrehof’s Edinus. Terwijl hun stalgenoten al hun eerste wedstrijdmeters van het nieuwe seizoen in de benen hadden, vlogen deze toppers naar China. Daar zullen ze komende week met Marc in actie komen tijdens de Global Champions Tour van Sjanghai. Twee jaar geleden beleefde Calimero op hetzelfde concours zijn doorbraak op het hoogste niveau door derde te worden in de Grote Prijs. Twee maanden terug kwamen beide Grand Prix-paarden al een keer succesvol in actie op Chinese bodem tijdens de Longines Masters van Hong Kong.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier