Overzichten jonge paarden geüpdatet

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Paarden in opleiding en paarden in de opfok geactualiseerd op de site

Op onze site vind je nu de meeste actuele overzichten van onze paarden in opleiding en de jonge paarden die bij ons in de opfok staan. Het betreft allemaal paarden die we op basis van hun verwachtingswaarde voor de topsport hebben geselecteerd, waarbij de paarden in opleiding ook onder het zadel al de gewenste potentie tonen.

Paarden onder het zadel

Het overzicht met paarden in opleiding bestaat uit negen talenten, verdeeld over twee zesjarigen, vier vijfjarigen en drie vierjarigen. De vaders van deze paarden zijn hengsten als Diamant de Semilly, Toulon, Berlin, Quabri de l’Isle, Aganix du Seigneur, Eldorado van de Zeshoek en Sterrehof’s Great Blue. Ze zijn daarnaast gefokt uit veelal bewezen (sport)merries, waaronder de driekwart volle zus van Sterrehof’s Calimero, een dochter van Sterrehof’s Ushi (1.60m) en de halfzus van de GP-paarden Noor en Mustique en de KWPN-hengst Bustique.

Paarden in de opfok

De jongere paarden die bij ons in de opfok staan, voldoen aan onze eisen op het gebied van genetische aanleg, beweging en exterieur. Het betreft voor het eerst enkel eigen fokproducten, zoals nakomelingen van onze GP-hengst Sterrehof’s Cayetano Z uit de internationale sportmerries Sterrehof’s Centolina en Sterrehof’s Ushi. Interessant is tot slot ook de jonge merrie van United Touch uit de internationaal zo succesvolle Sterrehof’s Bylou. Alle info over deze paarden is op onze site te vinden.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier