Passende jaarafsluiter voor Flow

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Flow op dreef bij de jonge paarden in Frankfurt

Het Internationales Festhallen Reiterturnier in Frankfurt leverde een aantal mooie resultaten op voor Flow. Met Marc in het zadel was de merrie, die we in mede-eigendom hebben met Stal Houtzager-Kayser, prima op dreef in de rubrieken voor 7- en 8-jarige paarden. Bij het eerste optreden viel er nog een foutje te noteren in de eerste fase, waarna het vervolg in de tweede fase vlekkeloos verliep. Hetzelfde kon gezegd worden van de tweede kwalificatierubriek voor de finale. Een knappe, bekeken gereden nulronde hield de combinatie net buiten de prijzen, maar was wel ruim voldoende voor een plek in de finale. In deze hoofdrubriek volgde alsnog een erepijs. Flow en Marc piekten op het goede moment en sloten hun optreden in Frankfurt af op een prima zevende plaats.

30 nulronden

De gerealiseerde nulronden op dit driesterren concours vormden een passende jaarafsluiter voor de nog maar zevenjarige merrie, die eerder dit jaar al ruim 30 nulronden liet noteren in diverse internationale rubrieken, veelal voor jonge paarden. Een van de highlights hierbij was de winst in de finale voor zevenjarigen tijdens het CSI Zuidwolde.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier