Prachtige prestatie Sterrehof’s Edinus in King’s Cup Madrid

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Edinus naar knappe 5e plaats in traditionele eindrubriek GCT Madrid

Tijdens de Global Champions Tour van Madrid lieten Sterrehof’s Edinus en Sterrehof’s Calimero in diverse rubrieken een sterke indruk achter, maar moesten we wachten tot zondagavond voordat er geoogst kon worden. In de traditionele Copa del Rey, oftewel de King’s Cup van Madrid, mochten Edinus en Marc als eerste van start in de barrage na een imponerend optreden in het eerste bedrijf. Voor de ogen van 8.000 enthousiaste Spaanse liefhebbers ging ons duo er vol voor. Dankzij enkele listige wendingen kwamen Edinus en Marc tot een scherpe tijd in een knappe foutloze ronde. De nodige combinaties beten zich hierop stuk, maar uiteindelijk wisten er nog vier dit resultaat te verbeteren, met Frank Schuttert als winnaar op dit voor de Nederlandse paardensport uitstekend verlopen concours.

Calimero foutloos in GCL

In de eerste omloop van de Global Champions League teamwedstrijd op vrijdag presteerde Edinus eveneens ijzersterk. Een enkel tijdstrafpunt stond een nulronde in de weg, eentje die een dag later wel op het conto kwam van Calimero op de grote graspiste van de Club de Campo Villa de Madrid. Voor de Prague Lions, het team van Marc, zat er spijtig genoeg geen topresultaat in tijdens deze GCL-etappe. Hetzelfde ging op voor de Grote Prijs. Calimero was uitstekend onderweg in deze zware hoofdrubriek van editie 109 van het CSI Madrid, dat sinds een aantal jaar onderdeel uitmaakt van de GCT, maar helaas vormde het laatste deel van het parcours een sta-in-de-weg naar een mooi resultaat.

Foto: Jeffrey Nijhuis

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier