Sponsoring Grote Prijs Jumping Amsterdam verlengd

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Stoeterij Sterrehof en Anemone Horse Trucks tekenen 5-jarig sponsorcontract

Anemone Horse Trucks (Scherpenzeel) en Stoeterij Sterrehof (Nunspeet) hebben een 5-jarig sponsorcontract met Jumping Amsterdam getekend. Daarmee wordt ook de rubrieksponsoring van de Grote Prijs van Amsterdam voor deze periode voortgezet.

Trouwe sponsors

“De meerjarige ondersteuning van trouwe sponsors zoals Stoeterij Sterrehof en Anemone Horse Trucks is voor ons van groot belang. Langdurige afspraken leggen een stevig fundament onder het evenement en geven partijen de gelegenheid om de samenwerking en sponsoring optimaal te activeren ,” licht concoursdirecteur Annemarike van Putten-Bunschoten verheugd toe. “De verbintenis van deze prachtige bedrijven met Jumping Amsterdam onderstreept het hart dat zij voor zowel het evenement als de paardensport hebben. Wij waarderen het vertrouwen dat zij hiermee naar ons uitspreken enorm.”

Samenwerking Anemone en Sterrehof

“Het DNA van Jumping Amsterdam en Anemone Horse Trucks kent veel gelijkenissen.” vult directeur Anemone Horse Trucks Stefan van Kooten aan.We willen allebei optimale kwaliteit leveren en gaan voor 100% klanttevredenheid. Op die manier kan je aan een partnership voor vele jaren bouwen. We hebben vertrouwen in dit prachtige evenement waarbij de paardensport naar een niveau hoger wordt gebracht. We vinden het ook geweldig om de fijne samenwerking met Stoeterij Sterrehof voort te zetten en de Grote Prijs van Amsterdam de aankomende jaren te blijven sponsoren!”

“Geweldige sfeer”

Ook Ivo Campagne, eigenaar van Stoeterij Sterrehof, is zeer tevreden met de verbintenis: “De relatie tussen Jumping Amsterdam en Stoeterij Sterrehof bestaat inmiddels al vele jaren en we zijn blij om samen met Anemone Horse Trucks onze samenwerking nog eens voor vijf jaar voort te kunnen zetten. De parallellen tussen het topconcours in onze hoofdstad en ons bedrijf zijn duidelijk. Kwaliteit en streven naar het hoogst haalbare staan bij beide op de voorgrond. Daarnaast is de sfeer op dit publieksevenement geweldig. Als mede-sponsor van de Grote Prijs en bedrijf dat de Nederlandse springsport hoog in het vaandel heeft staan, dragen we graag op onze wijze een steentje bij aan de continuering hiervan.”

Op de foto staan v.l.n.r. Bert van Kooten (Anemone Horse Trucks), Irene Wolfs (bestuurslid Jumping Amsterdam), Annemarike van Putten (directeur Jumping Amsterdam), Ellen en Ivo Campagne (Stoeterij Sterrehof), Irene Verheul (projectmanager Jumping Amsterdam) en Stefan van Kooten (Anemone Horse Trucks).

Over Anemone Horse Trucks

Anemone Horse Trucks levert al meer dan 20 jaar paardenauto’s aan kwaliteitsbewuste klanten. In de showroom in Scherpenzeel vind je paardenauto’s die van alle gemakken zijn voorzien, zowel nieuw als gebruikt. De nieuwe paardenauto’s kunnen ook geheel naar wens geleverd worden. Om de beste service te bieden is er een uitgebreide werkplaats aanwezig om de paardenauto’s in optimale conditie te houden. Voor korte of lange termijn is het ook mogelijk om een paardenauto te huren of leasen bij Anemone Horse Trucks. Kijk voor meer informatie: www.anemone.nl.

Over Stoeterij Sterrehof

Stoeterij Sterrehof is gelegen in het buitengebied van de gemeente Nunspeet. Op deze aansprekende locatie tussen Veluwemeer en noorderrand van de Veluwe hebben Ivo en Ellen Campagne een bedrijf weten te realiseren waar talentvolle springpaarden worden gefokt, aangekocht en opgeleid. Dit alles gebeurt met oog voor welzijn en kwaliteit en met het doel om het hoogste niveau in de sport te bereiken. Mede dankzij een sterk team heeft Stoeterij Sterrehof zich in tien jaar tijd ontwikkeld tot een bekende en gevestigde naam in de nationale en internationale springsport. Kijk voor meer informatie:
www.sterrehof.nl.

Bron: Persbericht Jumping Amsterdam

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier