Stalmedewerker gezocht *vacature*

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Gezocht per 1 juli: stalmedewerker voor de weekenden

Stoeterij Sterrehof is per 1 juli op zoek naar een stalmedewerker voor de weekenden.

Wat we vragen:

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het naar de molen of naar de paddock brengen van onze sportpaarden. Je voert de paarden, strooit de stallen op, mest enkele stallen uit en zorgt dat alles op stal schoon en aan de kant is. Je werkt drie weekenden in de maand op ons bedrijf, samen met iemand van ons vaste personeel. De werktijden zijn van 8 tot half 1, zowel op zaterdag als op zondag.

We zoeken:

Iemand met duidelijke affiniteit met paarden. Je hebt bij voorkeur ook ervaring met de verzorging van paarden, weet van aanpakken en kunt goed samenwerken. Je bent niet jonger dan 16 jaar

Wat we bieden:

Je bent werkzaam op een professioneel paardenbedrijf in het buitengebied van de gemeente Nunspeet. Op Stoeterij Sterrehof worden springpaarden (op)gefokt en getraind en staat de juiste zorg voor paarden hoog in het vaandel. Je maakt als weekendhulp deel uit van een op elkaar ingespeeld team met gemotiveerde mensen. Je verdiensten zijn marktconform.

Interesse?

Dan zien we je sollicitatiebrief met bijbehorende CV graag tegemoetkomen! Stuur deze t.a.v. ‘vacature stalmedewerker’ naar info@sterrehof.nl. Reageren kan t/m 15 mei

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier