Sterrehof-paarden met Marc weer op wedstrijd

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Rentree Calimero en derde plaats voor Edinus tijdens CSI Opglabbeek

Na een coronaonderbreking van drie maanden kwam Marc met de Sterrehof-paarden weer in actie op een internationale wedstrijd. Plaats van handeling vormde het CSI2* Opglabbeek in België. Bijzonder mooi was dat niet alleen Sterrehof’s Dante N.O.P. en Sterrehof’s Edinus (foto) erbij waren in de accommodatie van Sentower Park, maar dat ook Sterrehof’s Calimero acte de présence kon geven op het internationale toneel.

Wedstrijdritme

Marc gebruikte het tweesterren evenement op de eerste plaats om de paarden weer het nodige wedstrijdritme te geven. De vorige week vijftig jaar geworden ruiter slaagde in die opdracht en realiseerde diverse fijne ronden met Dante en Calimero op 1.30m tot en met 1.45m-niveau. Hetzelfde ging op voor Edinus, die daarnaast nog een prijs wist te pakken in het 1.45m met barrage. In deze uit 60 combinaties bestaande rubriek was een strak gereden, foutloze barrageronde goed voor het derde resultaat.

Daarmee is de kop eraf voor 2021. De komende maanden staan er -vanzelfsprekend onder voorbehoud- nog wedstrijden op vier- en vijfsterrenniveau op de planning.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier