Sterrehof-paarden openen 2018 in Drachten

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Diverse nulronden en goede comeback tijdens CSI2* Drachten

Na een korte winterbreak kwamen veel van onze internationale paarden weer in actie tijdens het CSI2* Drachten en ze bleken niet koud uit de startblokken te schieten. Het eerste concours van 2018 bracht weliswaar geen ereplaatsen, maar wel veel met overtuiging gesprongen omlopen. Zo werd er 11 keer een resultaat met 0 strafpunten gerealiseerd.

Vier keer was Sterrehof’s Baccarat (foto) hiervoor verantwoordelijk en daarnaast noteerden we in één andere rubriek van de Small Tour nog twee strafpunten voor tijd. Al met al een prima rentree in de wedstrijdring voor deze Grand Prix-topper onder Marc Houtzager.
In de Big Tour kwamen Sterrehof’s Dante met Julia Houtzager-Kayser en Sterrehof’s Eddie Blue met Roy Weel eveneens tot knappe optredens. Na enkel foutloze ronden in het voortraject stond voor beide een springfout in het basisparcours een verder optreden in de Grote Prijs in de weg.
Hetzelfde ging op voor Flow en Mighty Max in de hoofdrubriek van de CSI1*. Flow liep dit keer onder Julia en kreeg in de Grote Prijs één balk aan de benen, evenals Mighty Max onder Michael Greeve.

Volgende week wordt het concours in Drachten vervolgd met de CSI3*. Op zondag staat de climax van twee weken springen in Friesland op het programma, met de vorig jaar nog door Marc en Sterrehof’s Calimero gewonnen Grote Prijs.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier