Sterrehof-talenten melden zich

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Jonge paarden internationaal succesvol op CH De Wolden

Een nog jonge lichting Sterrehof-paarden drukte de neus aan het venster op internationaal niveau tijdens CH De Wolden. In de Grote Prijs van dit 2*-concours belandde Sterrehof’s Eddie Blue (v. Mr. Blue) op een knappe vierde plaats met berijder Roy Weel. De achtjarige schimmelruin hoorde bij de slechts acht van de vijftig startende combinaties die het selectieve basisparcours ongeschonden lieten en dat eveneens binnen de tijd. In de barrage waren Roy en Eddie Blue bijzonder sterk op dreef. De tijd was goed, maar een gevallen balk versperde helaas de weg naar de eindzege. Hoe dan ook vormde dit resultaat een mooi opsteker voor een van de talenten die onze stal rijk is.

Winnende Flow

Een andere troef op wie dit predicaat van toepassing is, greep net naast een van de volgprijzen. De achtjarige Edinus (v. Padinus) zette een prima prestatie neer met Marc Houtzager in deze rubriek op 1.45m, maar bleef met één springfout steken in het basisparcours. Een dag eerder was het wel prijs voor Marc en Flow (v. Sam R, foto). Deze talentvolle merrie prijkte zelfs bovenaan de uitslagenlijst door de finalerubriek bij de zevenjarigen op haar naam te schrijven, dankzij een feilloze barrage in een messcherpe tijd. Op de website van CH De Wolden spreekt Marc zijn verwachtingen uit over Flow: ‘Het is in mijn ogen een bovengemiddeld paard; veelbelovend, met aanleg voor meer.’

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier