Sterrehof’s Baccarat sterk 5e in GP Hagen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Mooie vijfde plaats voor Marc Houtzager en Sterrehof's Baccarat in Hagen

Sterrehof’s Baccarat en ruiter Marc Houtzager hadden hun goede vorm van het NK in Mierlo meegenomen naar het bekende concours Horses & Dreams op Hof Kasselmann in Hagen. Het duo etaleerde dit in de belangrijkste rubriek op de afsluitende maandag, want Dag van de Arbeid in Duitsland. In deze 4* Grote Prijs op 1.60m reden Marc en Baccarat zich knap bij de twaalf foutlozen.  Zij gaven hier een passend vervolg aan in de barrage en plaatsten zich na een bekeken rit op een mooie vijfde plaats!

Het was voor Baccarat het beste resultaat van 2017 in een Grote Prijs. Eerder al had onze Padinus-zoon hoge klasseringen in 1.50m-bijrubrieken behaald te Neumünster en Dortmund, was hij zesde geworden in een Grote Prijs van Oliva en vierde op het NK.

Voor Marc is dit alweer zijn vierde top 5 klassering in een aansprekende Grote Prijs sinds het begin van dit jaar. Hij werd in maart derde op Indoor Brabant, stond in februari vijfde in Villach en won in januari in Drachten. Al deze resultaten kwamen op naam van Sterrehof’s Calimero, waarmee natuurlijk ook de Nederlandse titel werd gewonnen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier