Sterrehof’s Calimero derde in GCT Shanghai!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Calimero derde in GCT Shanghai!

Onze Sterrehof’s Calimero heeft in het Verre Oosten zijn visitekaartje afgegeven. De pas negenjarige nakomeling van Quidam de Revel kwam in de hooggedoteerde Grote Prijs van deze etappe in de Longines Global Champions Tour tot een geweldige derde plaats. Ruiter Marc Houtzager wist in Shanghai met een in bloedvorm zijnde Calimero tweemaal de nul te houden in evenzoveel zware omlopen. Ook in de barrage bleek het duo in staat mee te strijden met de besten. Een foutloze finaleronde bracht Marc en Calimero uiteindelijk naar plek drie en ruim 64.000 euro prijzengeld. Eerder dit concours eindigden ze ook al op een nette achtste plaats in een 1.55m-rubriek, wederom met een foutloze barrage.

Ook Sterrehof’s Bylou liet zich goed zien in China. Hij kwam met Marc op een derde plek terecht in het 1.45m direct op tijd.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier