Sterrehof’s Calimero opnieuw in de prijzen tijdens Rolex Grand Prix

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Calimero, Eddie Blue en Edinus laten prima indruk achter op Indoor Brabant

Indoor Brabant bracht weliswaar niet de grote successen van vorig jaar, maar ook in de editie van 2018, omgedoopt tot The Dutch Masters – Indoor Brabant, liet Marc een sterke indruk achter met onze paarden. Zo wist hij zich voor het tweede jaar op rij met Sterrehof’s Calimero te klasseren in de hoofdrubriek, de Rolex Grand Prix! Marc en Calimero realiseerden als zevende starters de eerste nulronde in deze loodzware en technische rubriek, die voor het eerst deel uitmaakte van de prestigieuze Rolex Grand Slam.

‘Calimero sprong echt goed’

In de barrage had het duo de ondankbare taak om, met nog twaalf ijzersterke concurrenten te gaan, het bal te openen. Ze waren goed op weg, streden voor wat ze waard waren, maar halverwege de barrage vervloog de hoop op een hoge klassering toen een lichte touché de balk uit de lepels deed rollen op de uitsprong van de dubbel. ‘Sterrehof’s Calimero sprong echt weer heel goed. Hij kwam wat te lang de dubbel in en deed nog enorm zijn best om geen fout te maken, maar kon hier niks meer aan doen’, aldus Marc. Een nette elfde plaats was het eindresultaat, nadat het duo ook al op de hoofdrubriek van vrijdag deze klassering had weten te behalen.

Eddie Blue en Edinus

Eveneens akelig constant presteerde Marc met Sterrehof’s Eddie Blue. De pas negenjarige schimmel klasseerde zich in de 1.45m rubriek op zondag als 7e, nadat hij een dag eerder al als 8ste was geëindigd in een 1.40m direct op tijd. Op vrijdag had Eddie Blue het concours eveneens prima geopend door 19e te worden in de openingsrubriek met 79 starters.

Dit keer niet de prijzen liep Sterrehof’s Edinus. Toch liet ook deze pas negenjarige een prima indruk achter in het ijzersterke veld dat dit concours kenmerkte. In de 1.55m hoofdrubriek op zaterdag, waarin slechts vijf combinaties de nul hielden, viel één springfout te noteren.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier