Sterrehof’s Calimero sluit goed af in Barcelona

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Calimero met Nederland als tweede in Challenge Cup

Voor het derde jaar op rij waren Sterrehof’s Calimero en Marc er voor Nederland bij tijdens de FEI Nations Cup Finale in Barcelona. De openingsrubriek leverde niet het gewenste resultaat op voor zowel Marc als het Oranje team, dat uiteindelijk net buiten de grote finale (beste acht landen) bleef. Op zaterdag volgde een nette revanche in de kleine finale. In de voormalige Olympische springpiste van de Real Club de Polo beëindigde Calimero zijn outdoorseizoen met een luttele springfout in een verder vlekkeloze ronde. Het resultaat droeg bij aan de tweede plek voor TeamNL, waarin Willem Greve (Zypria S) een tweede foutloze ronde realiseerde tijdens deze finalecompetitie.

Seizoenshoogtepunten

Met zijn laatste optreden in Barcelona wist Calimero alsnog voor een gepaste afsluiter van een goed seizoen te zorgen. Hoogtepunt was natuurlijk het EK in Rotterdam. Net als een jaar eerder op het WK in Tryon waren Calimero en Marc verantwoordelijk voor het beste Nederlandse resultaat. Dit keer deden ze zelfs tot ver in de finale mee en eindigden als achtste. Andere hoogtepunten van het seizoen waren de tweede plaats met het Nederlandse team tijdens CHIO Twente, een zesde plaats in de GCT van Parijs, een zevende in de GCT van Shanghai en een prima optreden in de Grote Prijs van Aken.  Al met al opnieuw een seizoen van Calimero om met trots op terug te kijken!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier