Sterrehof’s Calimero op dreef in GP Sopot

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Houtzager en Calimero naar derde plek in Grote Prijs CSIO5* Sopot

Marc Houtzager en Sterrehof’s Calimero blijven de topprestaties aaneenrijgen! Dit keer kwamen ze uitstekend voor de dag tijdens het CSIO Sopot. Op donderdag toonde Calimero al zijn goede vorm tijdens dit vijfsterrenconcours in de Poolse kuststad door in de 1.50m-openingsrubriek de nul te houden. Drie dagen later excelleerden de Nederlandse kampioenen in de Grote Prijs. Opnieuw hielden ze de nul in het basisparcours, een prestatie die in totaal slechts drie combinaties wisten te leveren in deze zware hoofdrubriek op maximale hoogte.

Ook in de sterk gereden barrage bleven alle palen in de lepels, maar liep de klok net iets te lang door voor een hogere positie dan de nu behaalde plek drie. Desalniettemin opnieuw een prachtig resultaat en alweer de zesde top-drie-klassering van Marc en Calimero in een toprubriek dit jaar!

CHIO Rotterdam

Eerder wonnen ze namelijk de Grote Prijs van Drachten en de VDL Groep Prijs op Indoor Brabant, waar ze enkele dagen later derde werden in de Rolex Grote Prijs. Vervolgens kwam het goud bij onze toppers terecht tijdens het NK in Mierlo en wisten ze een tweede plaats te behalen in de landenwedstrijd van Rome.

Een passend vervolg op deze laatste prestatie hoopt Marc te kunnen geven tijdens het CHIO Rotterdam. Deze week begon namelijk met het geweldige nieuws dat Marc samen met Calimero deel uit maakt van het team dat op vrijdag de Nederlandse kleuren zal verdedigen tijdens de eerste divisie landenwedstrijd van Rotterdam.
In de tweede divisiewedstrijd van Sopot kwam het Nederlandse team overigens al uitstekend voor de dag en kon Marc zijn steentje bijdragen. Weliswaar niet als ruiter, maar in de rol van chef d’equipe wist hij met zijn team een prachtige tweede plaats achter de Verenigde Staten te behalen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier