Sterrehof’s Calimero weer op niveau in La Baule

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Comeback bekroond met mooie achtste plaats in Grote Prijs

Nadat 2020 een verloren jaar was voor Sterrehof’s Calimero, maakte hij begin dit jaar zijn rentree in de internationale sport. Marc zette onze topper de afgelopen maanden vakkundig in, bracht hem terug op 1.60m-niveau en zag dat vandaag beloond worden met een mooi resultaat in de Grote Prijs van La Baule. In totaal stonden vijftig sterke combinaties aan de start in deze rubriek die als een klassieker in de springsport te boek staat. Slechts acht combinaties wisten de zware basisomloop zonder springfouten af te ronden. Hieronder ook Marc en Calimero. Zij bleven weliswaar niet binnen de toegestane tijd, maar onder aan de streep overheerst het positieve gevoel van een Calimero die zijn kunnen op het hoogste niveau weer heeft laten zien.

Dante in Oranje

In de landenwedstrijd kwam Sterrehof’s Dante N.O.P. voor het eerst in actie voor Nederland. Ze sprong twee ronden lang prima, maar met een 4/4-resultaat werd het de wedstrijd van net niet, wat eigenlijk voor de collectieve equipe gold, waardoor de oranje rijjassen op plek 7 bleven steken.
Ook ons derde Grand Prix-paard, Sterrehof’s Edinus, was in Frankrijk aanwezig. Hij kende in de 1.45m-rubriek op vrijdag zijn beste resultaat en viel net buiten de prijzen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier