Sterrehof’s Cayetano Z naar plek vier in Knokke

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Julia en Sterrehof's Cayetano Z op dreef in 3* Grote Prijs van Knokke Hippique

Knokke Hippique liep voor Julia Houtzager-Kayser en Sterrehof’s Cayetano Z uit op een mooi succes in de Grote Prijs van de 3*-tour. Het duo hield het hoofd knap boven water aan de Vlaamse kust door een sterke nulronde in het basisparcours te realiseren, iets dat in totaal tien van de vijftig startende combinaties voor elkaar kregen. De barrage leverde een passend vervolg op. Julia en haar succesvolle hengst hielden opnieuw al het hout in de lepels in een strakke tijd van 40,14 sec. Het bleek uiteindelijk voldoende voor de vierde plaats voor de Oostenrijkse amazone en de kleinzoon van de legendarische Ratina Z.

In de Grote Prijs van de 5*-tour kwam Julia’s partner Marc in actie met onze topper Sterrehof’s Calimero. Een springfout stond dit keer een topklassering voor het succesduo in de weg. Net als in de 3*-Grote Prijs werd hier de volledige top 3 door Belgische combinaties ingenomen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier