Sterrehof’s Cayetano Z weer in actie

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Nette resultaten van Cayetano Z en Eddie Blue in Hagen

Een jaar geleden behaalden Marc en Sterrehof’s Calimero in Mierlo de Nederlandse titel. Aangezien het Nederlandse kampioenschap dit keer niet in de planning paste voor de paarden, besloot Marc op voorhand zijn titel niet te verdedigen. Wel kwam hij met zowel Sterrehof’s Eddie Blue en Sterrehof’s Baccarat in actie in Hagen, net als zijn vrouw Julia met Sterrehof’s Dante en Sterrehof’s Cayetano Z.

Middenmoot

Voor de laatste leverde het optreden tijdens Horses & Dreams een weerzien met de internationale springpiste op. Cayetano, die afgelopen winter voor het eerst werd ingezet voor de fokkerij, bekroonde zijn rentree met een nette nulronde in een 1.40m op tijd. Ook Eddie Blue en Dante noteerden foutloze ritten tijdens hun openingsrubriek. Eddie Blue zette de lijn voort in de eerste fase van een 1.50m-rubriek, maar liep in de tweede fase tegen één balk aan. Hetzelfde gold voor Dante in haar tweede optreden en Baccarat tijdens zijn openingsoptreden. In de Grote Prijs, waarin opvallend veel combinaties de handdoek in de ring moesten gooien, eindigde Baccarat in de middenmoot.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier